Eenmanszaak

Wij verzorgen de volledige boekhouding van uw eenmanszaak en zullen u aan de hand van gestructureerde rapportering en feedback adviseren om u zelfstandige activiteit succesvol uit te bouwen.

Ons kantoor werkt digitaal, elke eenmanszaak krijgt bij opstart of overstap naar ons kantoor zijn eigen digitaal platform voor het aanleveren en archiveren van aan- en verkoopfacturen. De tool is tevens een volledig facturatieprogramma.

 

Vennootschappen

Wij bieden een volledige hands-on begeleiding voor uw vennootschap. Aan de hand van gestructureerde rapportering en ge motiveerde adviezen zullen wij bestuurders bijstaan bij de ontwikkeling van hun vennootschap.

Ons kantoor werkt digitaal, elke vennootschap krijgt bij opstart of overstap naar ons kantoor zijn eigen digitaal platform voor het aanleveren en archiveren van aan- en verkoopfacturen. De tool is tevens een volledig facturatieprogramma.

 

Vanaf €150/maand

Vennootschap (BV/NV) zonder Btw-aangiftes.

 

Vanaf €165/maand

Vennootschap (BV/NV) met Btw-aangiftes.

 

Verenigingen en Stichtingen

Ook met uw vereniging en/of stichting kan u bij Benbaro terecht voor een volledige begeleiding. Ook voor extern advies bij statuutwijzigingen en/of publicatie formaliteiten kan u bij ons terecht.

Voor een concrete prijsaanvraag voor extern advies gelieve ons een bericht te sturen via het contactformulier op de website.

Vanaf €110/maand

Vereniging of stichting zonder Btw-aangiftes.

 

Particulieren

Particulieren kunnen bij ons onder meer terecht voor de aangifte van hun personenbelasting en hulp bij hun aangifte nalatenschap.

Voor een overzicht van onze dienstverlening verwijzen wij graag naar het overzicht op onze website, mocht u hulp of bijstand zoeken voor een specifieke kwestie mag u ons vrijblijvend een bericht sturen via het contactformulier op de website.